Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Σενάρια αποστασίας σε Δημοτική αρχή και αντιπολίτευση στο Δήμο Αλμωπίας

Δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας Νέα της Αλμωπίας



Νέα σενάρια αποστασίας καλλιεργούνται από κάποιους τον τελευταίο καιρό με φόντο την ενότητα της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας αλλά και της αντιπολίτευσης και τα οποία διαβλέπουν έως και στην ανατροπή του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου αλλά και του Δημήτρη Πασόη. 
Μάλιστα τα σενάρια αυτά εκβάλλονται από αφανείς παράγοντες οι οποίοι στην αγωνία τους να πετύχουν τους σκοπούς τους δεν διστάζουν να τα βάλουν με δημοκρατικά εκλεγμένες παρατάξεις και να απαιτήσουν από κάποιους να γίνουν όργανα της αποστασίας και της προδοσίας. Δηλαδή να γραφούν στην ιστορία ως νέοι εφιάλτες. Οι παρεμβάσεις τον τελευταίο καιρό γίνονται ποιο έντονες ενώ δεν διστάζουν να βάζουν στο κάδρο και υποψηφιότητες πρώην Δημάρχων για το 2019 που έχουν δηλώσει κατά το παρελθόν ότι έχει κλείσει ο κύκλος τους στον Α βαθμό της αυτοδιοίκησης. Το κλίμα το οποίο έχει καλλιεργηθεί τεχνηέντως συνθέτει μια κατάσταση δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν. Άλλωστε η Δημοκρατία πάντα είχε την λύση την οποία θα δώσει ο λαός το 2019 αφού κρίνει ώστε να ανανεώσει ή να αποδοκιμάσει πολιτικές. Κάθε άλλη παρέμβαση είναι παρά φύση και δημιουργεί ανωμαλίες. Άλλωστε όλοι θυμόμαστε το 2003 και την αποστασία των 5 καθώς και την τύχη τους απέναντι στον τότε Δήμαρχο Τάκη Μπίνο. 
Δεν μπορεί όμως σήμερα ο πολιτικός κόσμος του τόπου να συμπεριφέρεται με λογικές και πρακτικές που υπήρχαν πριν από 15 χρόνια και σήμερα είναι ξεπερασμένες. Τώρα ο πολίτης απαιτεί έργο, νοικοκυροσύνη, σεμνότητα και ταπεινότητα και τιμιότητα. Σε κάποια από τα παραπάνω Δημοτική αρχή και αντιπολίτευση χρειάζονται δουλειά. 



απο το meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *