Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Πρεμιέρα για τους παγκόσμιους πρωταθλητές - Το πρόγραμμα της Κυριακής 12/6

Συνέχεια σήμερα στη διοργάνωση, με αγώνες για τον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο. Πάμε να δούμε τις αναγγελίες των αγώνων που ετοίμασε για εσάς η συντακτική ομάδα του ialmopia.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team


16:00
Parc des Princes, Paris
ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ

Ξεκίνημα νωρίς το απόγευμα με ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ματς, τουλάχιστον στα χαρτιά. Η Τουρκία του Φατίχ Τερίμ αντιμετωπίζει τη φιλόδοξη Κροατία των Μόντριτς, Ράκιτιτς, Μάντζουκιτς. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον τέταρτο όμιλο, όπου βρίσκεται και η Ισπανία, συνεπώς ο νικητής αυτού του αγώνα θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για πρόκριση στους 16.


19:00
Stade de Nice, Nice
ΠΟΛΩΝΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Στη γαλλική Ριβιέρα διεξάγεται το πρώτο ματς του τρίτου ομίλου, με την Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να τίθεται αντιμέτωπη με τους πρωτάρηδες σε τελική φάση Euro Βορειοϊρλανδούς. Η ομάδα του Μάικλ Ο'Νιλ πέρασε από τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας, βασιζόμενη στην εξαιρετική της άμυνα, ενώ οι Πολωνοί πετούσαν φωτιές στα προκριματικά, σκοράροντας 33 φορές!


22:00
Stade Pierre Mauroy - Lille
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 

Η τρίτη ημέρα της διοργάνωσης κλείνει με το παιχνίδι της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Ουκρανία. Τα πάντσερ εμφανίζονται κουρασμένα και εκτός φόρμας κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το συγκρότημα του Μιχάιλο Φομένκο. Για να δούμε αν η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ θα διατηρήσει την παράδοση που τη θέλει αήττητη σε πρεμιέρες Euro.


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *