Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Δόξα Μαυροβουνίου - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1

Νικη θριλερ για το Μαυροβουνι...


Την εντυπωσιακη της πορεια συνεχζει η νεοφωτιστη ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου που στην πρωτη της παρθενικη εμφανιση με αντιπαλο την αλλοτε κραταια ομαδα των Γιαννιτσων Αναγεννηση καταφερε να κερδισει με αρκετη μεν δυσκολια σε ενα συναρπαστικο παιχνιδι που εξελιχτηκε σε θριλερ στα τελευταια λεπτα του.

Το πρωτο μερος δεν φανερωνε σε καμια περιπτωση τις εκπληξεις που επιφυλασσε το δευτερο ημιχρονο για τις δυο ομαδες. Στο ξεκινημα οι δυο ομαδες παιζοντας σε ρυθμο ρελαντι περισσοτερο αναγνωριστικο ποδοσφαιρο δεν καταφεραν να δημιουργησουν φασεις στα καρε των δυο τερματοφυλακων ,παρα μονο μια αξιολογη ευκαιρια στο 43' με τον Χαραβιτιδη να πιανει κεφαλια απο πλεονετικη θεση μετα απο απευθειας εκτελεση φαουλ που κατεληξε ομως αουτ.

Στην επαναληψη οι ρυθμοι του αγωνα ανεβηκαν κατακορυφα ''τα αιματα'' αναψαν και οι παικτες εβαλαν μπρος τις μηχανες θα λεγαμε με αποτελεσμα να βομβαρδιζουν τις 2 εστιες,. Στο 52' ο Μουρουζιδης βγαζοντας ωραια μπαλια που εκμεταλευεται ο προωθημενος Νατσης η κεφαλια του τελευταιου ομως παει μολις αουτ.. Στο 70' ο Κοκκινιδης εκμεταλευεται αναμπουμπουλα στα καρε του Μαυροβουνου και πλασαροντας στελενει την μπαλα στα διχτυα βαζοντας μπροστα την νεανικη ομαδα της Αναγεννησης.. Οι γηπεδουχοι παικτες ομως του Σιμου Προδρομμιδη μενοντας πισω στο σκορ ''ξυπνησαν ' και εκλεισαν τους αντιπαλους στην περιοχη τους. Στο 74' διαμαρτυρηθηκαν για πεναλτι σε ανατροπη του Στεφανου Παπανικολαου. Στο 80' ο Βασιλης Νατσης που ηταν εκ των κορυφαιων των γηπεδουχων πετυχαινει το γκολ της ισοφαρισης φερνοντας το παιχνιδι στα ισα του. Και 1 λεπτο πριν το σφυριγμα της ληξης ο πολυ καλος και αξιομαχος Σπυρος Φανιαδης πετυχαινει απο κοντα με κεφαλια το γκολ που χαρισε τη νικη στην ομαδα του κανοντας ενα γηπεδο να ξεσπασει σε τρελους πανηγυρισμους. Η Δοξα Μαυροβουνιου παρολο που ειναι νεοφωτιστη στην κατηγορια εχει πολυ δυνατη εδρα και αυτο το αποδεικνυει σε καθε αγωνα αφου 300 και πανω οπαδοι βρισκονται κοντα στην ομαδα . 

Η νεανικη ομαδα της Αναγεννησης Γιαννιτσων αφησε πολυ καλες εντυπωσεις αποδεικνυοντας οτι η ομαδα διαθετει πολλα ταλεντα και αδικα βρισκεται χαμηλα στον πινακα της βαθμολογιας.
Η διαιτησια του αγωνα ηταν των Μαυριδη,Βαμαβακα.Μιλτση.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Σιμος Προδρομμιδης) Καμπαλης Κατιρτζογλου Νατσης Φανιαδης Αντωνιαδης Αντωνιαδης Μουρατιδης (30' ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)Ελεζι,φΩΤΙΑς Τουρατζιδης Ζαχαριαδης Μουρουζιδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αλεξανδρος Κουτσακης) Τομπουλιδης Ζαφειριου Αλεξανδριδης(82' Τερζης) Ξανθοπουλος Χαραβιτιδης Ζαφειριου Εφραιμιδης Γεωργιας Καρτζιος( 87' Γιουβανογλου) Λαζαριδης (70'κΚοκκινιδης) Κυζιριδη
 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 
 




 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *