Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Σεφτέ με ιστορική νίκη στην Βέροια για τον Αερωπό Έδεσσας

Εντυπωσιακός ο Αρερωπός Έδεσσας επικράτησε μέσα στην Βέροια του τοπικού Φιλίππου με σκορ 24 - 23, παρουσία 800 (150 Εδεσσαίοι) φίλων του αθλήματος, μετά από φοβερή εμφάνιση. Έτσι έσπασε μια δυσμενή παράδοση 8 συνεχών χαμένων παιχνιδιών και δικαίως με την λήξη υπήρξαν έξαλλοι πανηγυρισμοί, από παίκτες, φιλάθλους και όλου του Δ.Σ. που ήταν στο γήπεδο.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη την διάρκεια του, στο Β' μέρος ο Φίλιππος ξέφυγε με τρία γκολ, όμως ο Αερωπός αντέδρασε και παρότι στο τελευταίο 2λεπτο έπαιζε με 5 παίκτες πήρε την νίκη, με το νεαρό πορτιέρο Σάκη Αθανασίου να ορθώνει το ανάστημα του.

Αερωπός: Αθανασίου, Λιούμης, Τζουβάρας Π., Δούγιας 4, Λοίζος, Θεοδωρόπουλος 1, Δημάκης 1, Ρόμπης, Χρυσός, Κυριάκου 2, Μπαντής 2, Σειρεκίδης 8, Βαφείδης, Τζουβάρας Φ., Κράλλης 4.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *