Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας προτείνει για το Φεβρουάριο 2017

Οι βιβλιοπροτάσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σκύδρας για το μήνα Φεβρουάριο είναι οι παρακάτω:

Για τους ενήλικες:1) «Σέρρα: η ψυχή του Πόντου», Γιάννης Καλπούζος, ιστορικό μυθιστόρημα, 2) «Το βιβλίο της Κατερίνας», Αύγουστος Κορτώ, μυθιστόρημα, 3) «Το μοτίβο του δολοφόνου», Γρηγόρης Αζαριάδης, αστυνομικό μυθιστόρημα , 4) «Ο Φρόυντ για αρχάριους», Richard Appignanesi, ψυχανάλυση, 5) «Το περιβόλι με τα χαμένα παραμύθια: ελληνικός λαϊκός πολιτισμός και παράδοση »,Νέστορας Μάτσας, λαογραφία, 6)«Το Lexus και η ελιά », Τόμας Φρίντμαν, οικονομία - παγκοσμιοποίηση, 7) «Αν αγαπάς στραβώνεσαι!», Εύα Χέλερ, γερμανικό μυθιστόρημα, 8) «Το πετράδι της Ανατολής», Μορίν Λίντλεϊ, αγγλικό μυθιστόρημα, 9) «Φίλιππος ο Μακεδόνας», Τόμας Σαντέλ, αμερικανικό ιστορικό μυθιστόρημα.

Για τα παιδιά: 1) «Μαθαίνω τα έντομα με το Γουίνι και τους φίλους του», Milne A.A. – Shepard H.E.,εγκυκλοπαιδικό για παιδιά από 4 έως 7 ετών, 2) «Οι τρεις αποκριάτικες κορδέλες», Ευγένιος Τριβιζάς, παραμύθι (4+), 3) «Η Βασιλική και η νεράιδα του νερού», Γιώτα Φώτου, μυθιστόρημα (7+), 4) «Μεγάλες μορφές της Αρχαίας Ελλάδας», Πότης Στρατίκης, ελληνική ιστορία, 5) «Ένας παράξενος ταξιδιώτης», Φιλομήλα Βακάλη - Συρογιαννοπούλου, μυθιστόρημα(9+), 6) «Επικίνδυνα παιχνίδια», Λίτσα Ψαραύτη, εφηβικό μυθιστόρημα.

Αναλυτική παρουσίαση των βιβλίων μπορεί ν΄αναζητηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκύδρας www.skydra.gr (πεδίο Βιβλιο-Λόγος).

Τα βιβλία επιλέγει η Βιβλιοθηκονόμος μας Ελένη Παπαδοπούλου, τηλέφωνο επικοινωνίας 2381351960, και προσφέρονται για δανεισμό όπως κι εκατοντάδες άλλα.

Καλή ανάγνωση και καλό μήνα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *