Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων

1.Ο αγώνας ΕΦΗΒΩΝ μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, θα γίνει ώρα 17:00, την ίδια ημέρα, στο ίδιο γήπεδο.

2.Ο αγώνας Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ μεταξύ των ομάδων ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, θα γίνει ώρα 20:30, την ίδια ημέρα, στο ίδιο γήπεδο.

3.Η ομάδα Γυναικών του Συλλόγου ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, μηδενίζεται και αποχωρεί από το Πρωτάθλημα αγων. περιόδου 2016-17

4.Ο αγώνας Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ μεταξύ των ομάδων ΓΑΣΜ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, θα γίνει ώρα 16:00, την ίδια ημέρα, στο ίδιο γήπεδο.

5.Ο αγώνας Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ μεταξύ των ομάδων ΑΟΚ ΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, θα γίνει ώρα 20:00, την ίδια ημέρα, στο ίδιο γήπεδο.

6.Ο αγώνας Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ, θα γίνει ώρα 16:00, την ίδια ημέρα, στο ίδιο γήπεδο.

7.Ο αγώνας Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ - ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, θα γίνει ώρα 19:00, την ίδια ημέρα, στο ίδιο γήπεδο

8.Ο αγώνας Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, θα γίνει ώρα 18:00, την ίδια ημέρα, στο ίδιο γήπεδο
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *