Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ο Νίκος Τσιρογιάννης στη Νίκη Καλής και ο Κώστας Μαυροβουνιώτης προπονητής στην Πέλλα

Ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Τσιρογιάννης θα είναι ο νέος τεχνικός της Νίκης Καλής και της προσπάθειας που κάνει η ομάδα να κρατηθεί στην Α1.

Ο Τσιρογιάννης που διαδέχεται τον Νίκο Λιούλια, έχει εργαστεί σαν προπονητής, σε αρκετές ομάδες του νομού, ενώ ξεκίνησε φέτος από τον πάγκο της Αναγέννησης Γιαννιτσών όπου και παραιτήθηκε.


Ο Κώστας Μαυροβουνιώτης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Μ.Α. Πέλλας και διάδοχος του Κώστα Νινιατσούδη στον πάγκο της ομάδας.
 
Ο Μαυροβουνιώτης που έπαιξε επί σειρά ετών στην Ανaγέννηση Γιαννιτσών στην Β´ εθνική έχει αγωνιστεί στο Κορδελίο και στον ΠΑΟΚ. , ενω προπονητικά εργάστηκε στην Αξό και στην Γέφυρα που ήταν τεχνικός της μέχρι πριν λίγο καιρό. 
 
 
 
 
Απο το matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *