Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Σηφάκης: Εγκρίθηκε η ενίσχυση του Δασαρχείου Αριδαίας με ένα καινούργιο τετρακίνητο αυτοκίνητο

Προωθείται η ενίσχυση του με γκρέιντερ και JCB για την συντήρηση της δασικής οδοποιϊας

Ο Γιάννης Σηφάκης είχε ζητήσει πριν από τρείς μήνες από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο και τον Διευθυντή προστασίας Δασών κ. Δημόπουλο την ενίσχυση του Δασαρχείου Αριδαίας ( που είναι εκ των παραγωγικότερων Δασαρχείων της χώρας) άμεσα με καινούργιο αυτοκίνητο και χωματουργικά μηχανήματα ( γκρέϊντερ και JCB) . Ακόμη με 3 ακόμη δασολόγους για να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες των δασικών συμπλεγμάτων που του ανήκουν αλλά να είναι σε θέση να εκπονεί και δεκαετείς διαχειριστικές μελέτες που λείπουν σήμερα.

Ο Υπουργός και ο Διευθυντής Δασών θεώρησαν δίκαια τα αιτήματα και δεσμεύτηκαν να τα εξετάσουν και να προγραμματίσουν την επίλυση τους.

Τις προηγούμενες μέρες εγκρίθηκε η προμήθεια ενός καινούργιου τετρακίνητου αυτοκινήτου για το Δασαρχείο Αριδαίας το οποίο θα παραληφθεί την επόμενη εβδομάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *