Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Λεπτοκαρυά 56-52 [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη νίκη με 56-52 πέτυχε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας απέναντι στη Λεπροκαρυά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και κοιτάζει πλέον κορυφή μαζί με τον Αετο Κιλκίς για το πρωτάθλημα της Β΄ΕΚΑΣΚΕΜ.


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα του Μέγα Αλ. Λεπτοκαρυάς, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη δύναμη και στο καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι παίκτες δεν παρουσιάστηκαν καλά στο παρκέ, επηρεασμένοι εμφανώς από τη μεγάλη διακοπή και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό όλο αυτό το διάστημα. Δύο καλά δεκάλεπτα (2ο-3ο) όμως ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πόνταρε και στην κούραση των φιλοξενούμενων, να πετύχει μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ήττα του Κιλκίς μέσα στα Γιαννιτσά από τους Ίκαρους με 66-50. Από τους γηπεδούχους ο Τριανταφύλλου ήταν ο κορυφαίος με 18(4) πόντους. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μέγα Αλ. Λεπτοκαρυάς για την συνολική εμφάνιση της.


Καλή η διαιτησία των Κορδαλη - Μπόιτση


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (Α) 11-11, (Β) 27-24, (Γ) 44-36, (Δ) 56-52


ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Ουρτζάνης): Γρηγοριάδης 5, Μπάτσος 5(1), Λιούγκας 6, Σαρακινλής 13(1), Αβρααμ 3(1), Καλαϊτζής 2, Τριανταφύλλου 18(4), Παπαγεωργίου 4, Τσαμτσίδης


Μ.ΑΛ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ (Ζηκυρόπουλος): Δρούγκας 13(1), Σαλιώρας 2, Φωτίου, Χατζής 8(2), Μέγας 2, Τζώβας 14, Γκάρος 13



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 11/03
Ατρόμητοι Ν.Σάντας - Μέγας Αλ.Λεπτοκαρυάς
Φίλιππος Ν.Πέλλας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας
Κολινδρός - Ίκαροι Γιαννιτσών
Αετός Κιλκίς - Κεραυνός Ασπρου 



Δείτε τον αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:







ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *