Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Κανωτίδης: «Μόνιμα σε εγρήγορση ο Αλμωπός»

Ανάμεσα στο γκρουπ των ομάδων που έχουν εξασφαλιστεί (μετά τη διάλυση του Βατολάκκου) και φυσικά δεν έχουν βλέψεις ανόδου είναι ο Αλμωπός Αριδαίας, με τον βοηθό του Γιώργου Τυριακίδη στον πάγκο, Γιάννη Κανωτίδη, να μιλά στην «ΑRENA PRESS» για τη συνέχεια, το στόχο της πεντάδας και την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Το στέλεχος του τεχνικού τιμ των «κυανόλευκων», «κρέμασε» τα… παπούτσια του στην ομάδα της Πέλλας, μετά την παρουσία του σε Λάρισα, Καστοριά, Πανθρακικό, Κασσάνδρα, Καλαμάτα, Τύρναβο και άρχισε την προπονητική, ενώ ο Κανωτίδης δήλωσε στην «Α»: «Είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι κρίθηκαν σωτηρία και υποβιβασμός περιορίζει την αίγλη και το ενδιαφέρον. Θα υπήρχαν άλλα κίνητρα και αξιοπιστία, ενώ πολλές ομάδες «ξεφορτώθηκαν» βαριά συμβόλαια το χειμώνα.

Το βαθμολογικό κίνητρο «έσβησε», αλλά εμείς στον Αλμωπό προσπαθούμε να τερματίσουμε ψηλά, στην πρώτη πεντάδα, για την Αριδαία και τους εαυτούς μας. Κρατάμε σε εγρήγορση μόνιμα στους παίκτες, η χρονιά δεν τελείωσε, το… αύριο αργεί. Μας απασχολεί η αγωνιστική εικόνα μας και οι βαθμοί, για να μπει θετικό πρόσημο στο τέλος, σε μια αναγνωριστική χρονιά, αφού είμαστε νεοφώτιστοι. Έχουμε δυνατούς αντιπάλους και νεανικό ρόστερ, παίρνει διαρκώς εμπειρίες. Πολλοί παίκτες παίζανε τοπικό και είναι… πρωτοεμφανιζόμενοι στη Γ΄ Εθνική, με εξαίρεση λίγους έμπειρους όπως οι Μένιος, Παπαζούδης, Ζαρογιάννης, Μπρέγκου, Αλμπάνης. Ούτε στις μεταγραφές χειμώνα αλλάξαμε τη φιλοσοφία για τόπο στα νιάτα. Δημιουργούμε «κορμό», για να μην… γκρεμίζουμε και «χτίζουμε» από την αρχή συνέχεια.

Γενικώς είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά από αποτελέσματα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα. Πολλά μπορούν να αλλάξουν του χρόνου. Περιμένουμε τη δομή και τους ομίλους της νέας χρονιάς. Η διοίκησή μας δείχνει οργάνωση και συνέπεια. Είναι κρίμα να διαλύονται ομάδες, όπως ο Βατόλακκος, αλλά και ο Πανθρακικός, όπου έπαιξα παλιότερα. Αρχικά μας ενδιαφέρει η έξοδος με τον Καμπανιακό, μια έμπειρη ομάδα στην κατηγορία, που προέρχεται από θρίαμβο ψυχολογίας. Μακάρι να τους «βρούμε» στα… πανηγύρια!». Για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Καμπανιακό (τον «κατασκόπευσε» με τη Δόξα Δράμας ο Γιώργος Τυριακίδης) δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Παπαζούδης, ενώ γυρνούν οι Μπρέγκου, Κιουλτζόπουλος και Αλμπάνης, με τους Παντελίδη- Γ. Ελευθεριάδη να είναι αμφίβολοι.



arenafm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *