Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Παλικαρίσια Νίκη για το Μαυροβούνι

Παλικαρισια Νικη για το Μαυροβουνι


Ζωντανη παραμενει στο κυνηγι της ανοδου η ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου παιρνοντας τη νικη στο ντερμπι κορυφης στην εδρα της απεναντι στην αξιομαχη και σκληροτραχηλη ομαδα της Δοξας Εξαπλατανου.Με αυτην την νικη η ταξιαρχια του Σιμου Προδρομμιδη σκαρφαλωνει στην δευτερη θεση της βαθμολογιας τ της Α1 κατηγοριας.

Με ιδανικο κλιμα για παιχνιδι τα παλικαρια της Δοξας Μαυροβουνιου παρουσιαζοντας μια πολυ καλη εικονα πηραν το θετικο αποτελεσμα χωρις ομως το φτωχο 1-0 να φανερωνει την πραγματικη εικονα του αγωνα αφου σιγουρα η ομαδα δικαιουταν το λιγοτερο ακομη ενα γκολ. 

Στον αντιποδα οι παικτες του Αντωνη Σαπουντζη αγωνιστηκαν πολυ δυνατα και δεν χαριστηκαν σε καμια φαση στους γηπεδουχους και σε αρκετες φασεις εγιναν επικινδυνοι βρισκοντας ομως μπροστα τους εναν πολυ καλο τερματοφυλακα που κατεβασε τα ρολα και ειπε οχι στους αντιπαλους του. Ο λογος για τον εμεπιρο κορυφαιο πορτιερο του Μαυροβουνιου Θοδωρο Καμπαλη που μαζι με τον σκορερ Αντωνη Τουρατζιδη(Μαρμαρα) ξεχωρισαν στον αγωνα κλεβοντας τις εντυπωσεις ακι τα χειροκροτηματα των παρευρισκομενων.

Στον αγωνα τωρα οι γηπεδουχοι κυριαρχοι στις φασεις ευτυχησαν να σκοραρουν νωρις μολις στο 30' με εκπληκτικη κε4φαλια του Αντωνη Τουρατζιδη μετα απο εκτελεση κορνερ και συγχυση στα καρε του Δημητριαδη να στελνει την μπαλα στα διχτυα κανοντας το 1-0 που ηταν και το τελικο σκορ του αγωνα. 

Ευκαιριες για γκολ ειχαν και ο Καρυπιδης στο 70' και 76'. Ενω ο ευγενης Κιτσας εχασε μοναδικο τετ α τετ στο 74'.

Ενω ακυρωθηκε και τερμα του Γιωργου Μουρουζιδη με υποδειξη φαουλ σε αντιπαλο απο τον διαιτητη Καρατζα,φαση γαι την οποια ελεγχεται..

Οι φιλοξενουμενοι εγιναν επικινδυνοι στο 3' μολις λεπτο με δοκαρι του Βασιλη Τσορμπα και στο 80΄ μετα απο καλοβγαλμενη σεντρα του Παρτσανακη αποδεκτης εγινε ο Ντονκαρης πιανοντας κεφαλια που εφυγε ομως ψηλα αουτ.

Στο τελευταιο λεπτο η ομαδα του Μαυροβουνιου εμεινε με 10 παικτες αφου ο σκορερ του αγωνα Αντωνης Τουρατζιδης αντικρυσε την δευτερη κιτρινη καρτα.

Οι παικτες του Μαυροβουνιου αφιερωσαν την νικη τους στον προεδρο της ομαδος ρτους Τεο Δανιηλιδη για την ονομαστικη του εορτη.

Η διαιτησια ητνα των Καρατζα,Δεμερτζη,Τετραγωνη.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(Σιμος Προδρομμιδης) Καμπαλης Σιδερης Τουρατζιδης Φανιαδης Κατιρτζογλου Σαριδης(80' Παπανικολαου) Ζαχαριαδης Κιτσας Καρυπιδης(77' Νατσης) Λεσι Μουρουζιδης (70' Χατζηστεφανου) 

ΔΟΞΑ ΕΞΠΑΛΑΤΑΝΟΥ(Αντωνης Σαπουντζης) Δημητριαδης Θωμας Τσορμπας Κουντουρας( 80' Λεμονακης) Μποζινης Κοντακτσης Ουζουνης Καρδημος ( 70' Ντονκαρης) Τσορμπας Β. Βακιανης Τσολκας(70' Παρτσανακης)
 
 
 
 
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *