Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ευρεία νίκη για τον Μακεδονικό Έδεσσας 0-4 τον Ευρωπό Φούστανης

Μόνος πρώτος βρίσκεται, έστω προσωρινά και με αγώνα περισσότερο, ο Μακεδονικός Έδεσσας μετά την νίκη του κόντρα στον Ευρωπό Φούστανης με σκορ 0-4.
Οι βυσσινί κατάφεραν από την αρχή του αγώνα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και με κύριους εκφραστές τους Μπουρδάνη και Καραγιάννη έφταναν με ευκολία στα αντίπαλα καρέ. Στο 11' φάουλ του Μπουρδάνη επέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 25' ο Καραγιάννης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 
Στο 43' απευθείας φάουλ του Σκούλη σταμάτησε στο δοκάρι. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48' ο Μακεδονικός διπλασίασε τα τέρματά του με αυτογκόλ ύστερα από προσπάθεια του Τότλη. Στο 65' ο Καλογιάννης σούταρε εκτός περιοχής αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 72' η Φούστανη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής. Στο 85' ο Μακεδονικός κλείδωσε την νίκη, καθώς ο Θεολόγου πέτυχε το παρθενικό του γκολ για την ομάδα, μετά από αντεπίθεση και πλασέ στην γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σκούλης με σουτ ύστερα από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. 
Ευρεία νίκη για τον Μακεδονικό Έδεσσας που πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα της επόμενης βδομάδας εντός έδρας με την Ένωση Τσάκων.

Για τον Μακεδονικό Έδεσσας : (Ουζούνης) Ροδίντσης, Σουλιώτης, Μητσόπουλος, Μακουλέας (32' Καλογιάννης), Πέτκος (75' Ασβεστόπουλος), Καραγιάννης, Γάτσης, Σκούλης, Τότλης, Μπουρδάνης (67' Θεολόγου), Τσιτσκάρης (57' Ρέτζιας).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *