Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Εθελοντική αιμοδοσία αστυνομικών της Πέλλας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 29-10-2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Τ.Σ.Φ. Αριδαίας από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Έδεσσας.

- Στην αιμοδοσία συμμετείχαν Αστυνομικοί-μέλη της Ένωσης από διάφορες Υπηρεσίες της Δ.Α. Πέλλας, πολιτικοί υπάλληλοι της ΕΛ.ΑΣ και απλοί πολίτες.
- Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία καθώς και όσους συνέβαλαν για την επιτυχημένη αυτή δράση.
- Επίσης η Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Γ.Ν. Έδεσσας καθώς και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Έδεσσας που παρέστη κατά την διάρκεια των δύο εθελοντικών αιμοδοσιών που πραγματοποιήθηκαν την 4/6/2018 και 29/10/2018 και για την άμεση ανταπόκριση τους σε κάθε μας αίτημα για διάθεση κινητής μονάδας αιμοδοσίας.
Ευχόμαστε να συνεχίσετε να ασκείτε το λειτούργημα σας με τον ίδιο ζήλο όπως το κάνετε μέχρι τώρα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *