Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Άλλος Αλμωπός με Αργυρίου Σαίνατούδη, Νικολίτσα και τον καλό Κριστιάνο

Ο Αλμωπός των πολλών αγωνιστικών μεταπτώσεων είτε από παιχνίδι σε παιχνίδι είτε μέσα στο ίδιο ματς , στις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος σίγουρα προβλημάτισε. Ωστόσο μια "άλλη'' ομάδα ήταν αυτή που παρουσιάστηκε προχθές στην Μελίτη Φλώρινας με τις προσθήκες των Νικολίτσα, Σαίνατούδη ,την πρώτη επίσημη του νεοαποκτηθέντα Αργυρίου την επαναφορά του Κριστιάνο Μεντί στο παλιό καλό του εαυτό.
 
Εάν σε αυτά προστεθεί και η αναμενόμενη έκδοση δελτίου στον Στάμπιλε και το φορμάρισμα των Λάζαρου Ελυθεριάδη και Παναγιώτη Ξόμπλιου που σκόραραν προχθές, μοιάζει να σχηματίζεται σταδιακά το 'παζλ' μιας ομάδας φιλόδοξης και ικανής για μεγάλα πράγματα όπως την ονειρεύτηκαν το καλοκαίρι Διοίκηση και προπονητής.

Η εμφατική νίκη της Κυριακής τέλος ήταν ασφαλώς το καλύτερο ψυχολογικό "ντοπάρισμα" για τους πάικτες ενόψει του επερχόμενου "ελ κλασικο" ντέρμπι της δεκαετίας με τον Εδεσσαίκό στην Αριδαία



Αναρτήθηκε από Rodovitis Giorgos | anonym-filathlos.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *