Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Επίδομα ενοικίου 2019: Πώς και πού θα κάνετε την αίτηση - Αυτά τα σημεία πρέπει να προσέξετε

Μέχρι την Παρασκευή 1η Μαρτίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση ενοικίου


Οι αιτήσεις θα υποβληθούν με βάση τις φορολογικές δηλώσεις του 2018 και στην συνέχεια θα γίνει συμψηφισμός των ποσών με βάση τις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν το 2019. Στην πρώτη πληρωμή που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο θα καταβληθούν στους δικαιούχους τα επιδόματα που δικαιούνται για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Για πρώτη φορά όσοι υποβάλλουν την αίτηση για την επιδότηση ενοικίου θα μπορούν σε περίπτωση που δεν έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους και δεν έχουν περάσει στο σύστημα, να πάνε στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων με το επικαιροποιημένο χαρτί και να προχωρήσουν την αίτηση από τα Κέντρα. Στα δικαιολογητικά παίζουν ρόλο η 5ετής διαμονή, οι άδειες παραμονής, ο λογαριασμός ΔΕΗ και σύμφωνα συμβίωσης κ.λ.π.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *