Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ιδρυτική Διακήρυξη του συνδυασμού του «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρου Θεοδωρίδη

Θεόδωρος Θεοδωρίδης: 

«Όλοι εμείς στην ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ εκφράζουμε την Ελπίδα» 


Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρουσίασε στα Γιαννιτσά την Ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του «Πέλλα Μπροστά»


Την Ιδρυτική Διακήρυξη του συνδυασμού του «Πέλλα Μπροστά» παρουσίασε σε ανοιχτή εκδήλωση το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δεσμευόμενος για διαρκή διαβούλευση με τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες, μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος το οποίο θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα των εκλογών. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Πέλλα» στα Γιαννιτσά ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι πυλώνες της πολιτικής μας και οι άξονες αυτοί, θα εμπλουτισθούν από έργα τα οποία απαιτούνται κατά περίπτωση. Για τα έργα αυτά έχουμε προβεί στο σχετικό σχεδιασμό. Για τα έργα αυτά έχουμε τους προϋπολογισμούς και ξέρουμε τις πηγές χρηματοδότησής τους, καθώς, επίσης ορίζουμε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης, προκειμένου οι δεσμεύσεις μας να ελέγχονται από τους πολίτες της Πέλλας». 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι άμεσα θα ξεκινήσει επισκέψεις σε όλες τις περιοχές του Δήμου Πέλλας προκειμένου να καταγράψει από τους ίδιους τους κατοίκους τα προβλήματα που θεωρούν οι 

ίδιοι τους ως προτεραιότητα για τον τόπο που ζούν και δραστηριοποιούνται. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι θα ανακοινώνονται σταδιακά από την ερχόμενη εβδομάδα, θα επισκεφτούμε όλες τις Κοινότητες, τις γειτονιές και τις συνοικίες του Δήμου μας, με μοναδικό μέλημα να σας ακούσουμε. Να καταγράψουμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας. Να μας προτείνετε έργα τα οποία θεωρείτε ΕΣΕΙΣ αναγκαία για τον τόπο». 

Κλείνοντας ο κ. Θεοδωρίδης ζήτησε να γίνει ένας προεκλογικός αγώνας με ήθος και δημοκρατικό πνεύμα για να δοθεί δυνατότητα στους πολίτες να ακούσουν, να αξιολογήσουν και να στηρίξουν το συνδυασμό που θα απαντήσει στις αγωνίες, στις προσδοκίες, στις ανάγκες και στα όνειρα τους. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Τις ρήξεις, τις συγκρούσεις, τον τσαμπουκά -συγχωρέστε με για την λέξη- τις κρατάμε για την επίλυση των προβλημάτων που δυστυχώς γνωρίζουμε ότι θα κληρονομήσουμε». 

Τον κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη προλόγισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Χάρης Αηδονόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *