Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση του ΓΕΛ Αριδαίας για τους υποψηφίους παρελθόντων ετών

Προς τους υποψηφίους παρελθόντων ετών που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στα εξής τρία τμήματα Μουσικών Σπουδών για το έτος 2019-20 των παρακάτω τμημάτων:

  • Ιονίου Πανεπιστημίου
  • Πανεπιστημίου Μακεδονίας
  • Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

με τον νέο τρόπο εισαγωγής: Συμμετοχή στο Πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας για αποφοίτους ΓΕΛ καθώς και στα δύο επιπλέον ειδικά μαθήματα: α)μουσικής εκτέλεσης και ερμηνείας και β)μουσικής αντίληψης.

Επειδή η διαδικασία αυτή απαιτεί ΠΡΟΔΗΛΩΣΗ του κάθε ενδιαφερόμενου μέσω του οικείου Γενικού Λυκείου από όπου αποφοίτησε, παρακαλείσθε να απευθυνθείτε στο ΓΕΛ Αριδαίας μέχρι και τις 28/02/2019 στις 12.30μμ, ημέρα λήξης της προθεσμίας.

Πληροφορίες: 23840 22727.


Ο Διευθυντής
Ρίζος Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *