Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Χρηματοδότηση Δήμου Αλμωπίας με 60.000 € για ζημιές από θεομηνίες

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας με το ποσό των 60.000 ευρώ από το "Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών από θεομηνίες" του Υπουργείου Εσωτερικών

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας από το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού» με το ποσό των 60.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν από πλημμύρες κατά την προηγούμενη χρονιά.

Το αίτημα για την χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας από το παραπάνω πρόγραμμα είχε καταθέσει η κ. Τζάκρη στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών στις 26-9-2018.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *