Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Η Δασική Προστασία του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στην Έδεσσα και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Επίσκεψη του Τμήματος Δασικής Προστασίας του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Έδεσσα.

Η ειδικότητα της Δασικής Προστασίας (από τις λίγες στη χώρα) με την τεράστια προσέλευση σπουδαστών από όλη την Ελλάδα αποτελεί για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στρατηγική στόχευση στον τομέα του Περιβάλλοντος και των Πολιτικών Περιβαλλοντικής & Πολιτικής Προστασίας.

Στο πλαίσιο του μαθήματος Βιολογία-Οικολογία Άγριων Ζώων & Πτηνών οι σπουδαστές μας της ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους του ΚΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ και τη Διευθύντρια κ. Θεοδωρίδου Σοφία.

Η κ. Θεοδωρίδου ανέλυσε το πεδίο δράσεων και τις δραστηριότητες του ΚΠΕ ΕΔΕΣΣΑΣ και τη συνολική προσφορά στην τοπική κοινωνία. 

Οι σπουδαστές μας επισκέφθηκαν επίσης την όμορφη περιοχή των Μύλων στους Καταρράκτες και το Υπαίθριο Μουσείο. 

Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία την κ. Θεοδωρίδου Σ. και τους συνοδούς εκπαιδευτές κ. Γαλλή και κ. Κολιούσκα για την πρωτοβουλία. 

Με εκτίμηση 

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *