Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ευάγγελος Τσαβδάρης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στη Θεσσαλονίκη

Με τη δεύτερη ποιητική συλλογή του, με τίτλο ''Χαλιναγώγησε με Έρωτα τα γκέμια του Άδη'' να έχει ήδη προκαλέσει θόρυβο στο ποιητικό γίγνεσθαι, ο Ευάγγελος Τσαβδάρης ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη τον κύκλο των παρουσιάσεων του βιβλίου του.

Την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μ.μ., στο καφέ ΡΙΤΖ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο συντοπίτης μας ποιητής θα ταξιδέψει ποιητικά τους παρευρισκόμενους, έχοντας συντροφιά τους εξαίρετους Τριαντάφυλλο Σερμέτη, Λουκά Καβακόπουλο και Αναστάσιο Ακριτίδη. 

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Σοφία Αγγελίδου, ενώ οι Αριστείδης Σιναπίδης και Κώστας Φιλίππου θα απαγγείλουν ποιήματα από τη συλλογή.

ialmopia.gr
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *