Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε παιδιά αστυνομικών που εισάγονται σε Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας με αίσθημα συναδελφικής αλληλεγγύης και πιστή στο δόγμα της ότι στηρίζουμε τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους σε κάθε στιγμή της ζωής τους , αποφάσισε την χορήγηση χρηματικού βοηθήματος εκατόν πενήντα (150) ευρώ σε ΟΛΑ τα παιδιά των Αστυνομικών-μελών της Ένωσης μας που θα εισάγονται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.) με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων .

-Η έναρξη της πρωτοβουλίας αυτής θα πραγματοποιηθεί από την τρέχουσα σχολική χρονιά.

-Υπενθυμίζεται ότι η Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας ήταν η πρώτη Ένωση η οποία καθιέρωσε το χρηματικό βοήθημα των 300 ευρώ για κάθε μέλος της που αποκτά παιδί. 

-Στηρίζουμε τα μέλη μας και της οικογένειες τους σε κάθε στιγμή της ζωής του.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο -                                               -Ο- 

                    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 


ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος       ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *