Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή πίτας Δημοσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Στο γνωστό Κέντρο Δεξιώσεων «ΔΗΜΗΤΡΑ» έκοψαν την Πίτα για το νέο έτος οι Σπουδαστές, οι Εκπαιδευτές και η Διοίκηση του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!

Στη ζεστή και φιλόξενη «ΔΗΜΗΤΡΑ» συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 άτομα (σπουδαστές, εκπαιδευτές, προσωπικό και συνεργάτες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ).

Τις 8 XXL Βασιλόπιτες ετοίμασαν οι Αρτοζαχαροπλάστες του IEK ΑΡΙΔΑΙΑΣ και απέσπασαν τα εύσημα για τη γευστικότητα και το χειροκρότημα για την φιλότιμη συμμετοχή.

Η εκδήλωση που έχει καθιερωθεί εδώ και έξι πλέον χρόνια και που έχει φιλοξενηθεί σε όλους τους μεγάλους χώρους δεξιώσεων και συγκέντρωσης της περιοχής μας, αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων, επικοινωνία με τους σπουδαστές και το προσωπικό και στόχευση για νέα πορεία που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τις ευκαιρίες της αγοράς εργασίας.

Για όλους εμάς στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, αποτελεί κεντρικό στόχο, το περεταίρω άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, η προσφορά στο κοινωνικό μέτωπο και η καθημερινή απόδειξη ότι παρόλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία φωνάζουμε παρών στις εξελίξεις.

Εξελίξεις που τις διαμορφώνουμε στο βαθμό που μας αναλογεί και συμμετέχουμε σε ό,τι πηγαίνει τον τόπο μπροστά.

Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους σας και Καλή Δύναμη σε όλους τους ενήλικες που αποφασίζουν να βρίσκονται στις τάξεις μας επενδύοντας τον χρόνο και την ελπίδα τους για ένα καλύτερο αύριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *