Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Νέα ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών για το Σκοπιανό

Το διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου λέσχης Γιαννιτσών θέλοντας να κατάθεση ελάχιστο φόρο τιμής στο αίμα και στους αγώνες των προγονών μας , για την απελευθέρωση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ θεωρεί απρόσκλητους σε εκδηλώσεις του σωματείου μας όλους τους πολιτικούς της χώρας μας που φέρουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της ιεράς γης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!!!! 

Φίλες και φίλοι

Ο άνθρωπος που ΑΝ ΗΘΕΛΕ οι ιστορικοί του μέλλοντος , θα τον μνημόνευαν με ολόχρυσα γράμματα , δυστυχώς όμως δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα .

Ο άνθρωπος αυτός είναι σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας . 

(ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *