Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Με νίκη συνέχισε το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Με νίκη συνέχισε το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. την Κυριακή 03/02/2019 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», κερδίζοντας την ομάδα του «Εύαθλου» Πολυκάστρου με σκορ 74-38.

Η ομάδα των Γιαννιτσών με όπλο τον αιφνιδιασμό, κατάφερε από το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού να επιβάλει τον ρυθμό της και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 22- 13. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τον «Μέγα» να βελτιώνει περισσότερο την άμυνά του και έτσι να τον βρίσκει το τέλος του ημιχρόνου με σκορ 41-18. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Γιαννιτσών δοκίμασε διάφορα αγωνιστικά σχήματα σε άμυνα και επίθεση δίνοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της ομάδας, και κλείνοντας το παιχνίδι παίρνοντας το «ροζ» φύλλο του αγώνα με τελικό σκορ 74 – 38.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:




Γιάννης Κασιμίδης: « θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σήμερα στα παιδιά γιατί μπήκαν δυναμικά και συγκεντρωμένα από την αρχή του παιχνιδιού. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε ήρεμοι έχοντας σαν μοναδικό στόχο την βελτίωση μας σε κάθε παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές του «Εύαθλου» για την όμορφη εμφάνιση που είχαν στο παιχνίδι καθώς και να ευχαριστήσω τον coach κ. Λέφα για την υποδειγματική αθλητική συμπεριφορά του.»




Τα δεκάλεπτα: Α:22-13 Β:19-05 Γ:17-13 Δ:16-07




Οι συνθέσεις των ομάδων:




«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Χ. Χαριτίδης) Πέτσος Θ.19π, Βαιραμίδης Κ.6π, Στεργιόπουλος Π. 9π, Χαλόφτης Ι., Μπάτσιος Ν. 2π, Παπαδόπουλος Γ. 12π, Μήλιος Α., Παρτσαλάκης Σ. 14π, Τζανέτης Σ. 6π, Καρουλίδης Ι. 8π, Χατζής Δ. 2π.




«Εύαθλος» Πολυκάστρου: (Α. Λέφας) Τσαλικόπουλος Κ. 2π, Πιτσούδης Α., Γουβιανάκης Γ. , Καρδόπουλος Σ., Σοουτισιάκ Ι., Γιαμπατζίδης Κ. 13π, Κλαυδιανός Ν., Νάκος Α. 5π, Κολείδης Α. 3π, Μήτσης Γ. 11π, Καρύδας Α. 4π, Τσερνικούδης Σ..

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *