Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ασβεστόπουλος

Φίλες και φίλοι, 


Αποφάσισα να συμμετέχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη 2019, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Σάκη Χατζηδημητρίου, τον οποίο και ευχαριστώ για τη πρόταση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. 

Έχοντας ασκήσει τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου αντιπολίτευσης κατά την προηγούμενη περίοδο, κατόρθωσα να αναδείξω τα προβλήματα των συνδημοτών μου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κατόρθωσα επίσης να θέσω τη Δημοτική Αρχή προ των ευθυνών της σε πολλές περιπτώσεις, αναδεικνύοντας και καταγγέλλοντας κακώς κείμενα και παραλείψεις της. 

Συμμετέχοντας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα ελπίζω να συμβάλλω και εγώ μαζί με άλλους στις αλλαγές που είναι απαραίτητες στον Δήμο Αλμωπίας: 


Βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών 

Υψηλών προδιαγραφών ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου προς τους πολίτες 

Δημιουργία πραγματικών και χρήσιμων υποδομών 

Δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης του Δήμου σε όλα τα πεδία (πρωτογενή παραγωγικό τομέα, δευτερογενή τομέα επεξεργασίας – εμπορίας προϊόντων και στον τριτογενή τομέα επιστήμης – τεχνολογίας – υπηρεσιών - τουρισμού) 


Έχοντας ως εργαλεία: 

Τη δημιουργική ενότητα 

Τη συνέπεια 

Την εντιμότητα 

Την ανιδιοτέλεια 

Την εργατικότητα 

Τη διορατικότητα 

Πρέπει να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και να συνδιαμορφώσουμε ένα ΌΡΑΜΑ για την Αλμωπία. Τα προβλήματα είναι γνωστά. Απαιτούνται λύσεις τώρα. Ο καθένας από το μετερίζι του και όλοι μαζί συλλογικά, μπορούμε και οφείλουμε να δουλέψουμε για το μέλλον και τις προοπτικές του Δήμου μας. 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Εξαπλάτανο. Αποφοίτησα από το εξατάξιο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου. 

Είμαι πτυχιούχος Τοπογράφος-Γεωμέτρης. 

Είμαι πτυχιούχος Εφαρμοσμένης Αγρο-οικολογίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού στον τομέα του Μάρκετινγκ Υπηρεσιών – Πελατοκεντρικό Μοντέλο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Έχω λάβει κατάρτιση από τα Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιωαννίνων και Αιγαίου στους παρακάτω τομείς: 

Υγιεινής και Ασφάλειας στο χώρο εργασίας (Θέματα Επόπτη Ασφαλείας), Ανάπτυξης Κοινωνικών Δεξιοτήτων στο χώρο εργασίας, Ψυχολογία-Κοινωνιολογία της Εργασίας, Δεξιότητες Νέων Τεχνολογιών, Προστασία και Διαχείριση Υδάτινου Οικοσυστήματος. 

Επίσης έχω εκπαιδευτεί από τη ΔΕΗ σε πληθώρα ημερίδων και σεμιναρίων με θεματικές όπως: 

Συστήματα εξυπηρέτησης πελατών, Αποτελεσματικές Πωλήσεις, Διαχείριση Πελατών-Οφειλών, Σχέσεις Πελατών-Εταιρείας. 

Από το 1982 έως το 1986 διατηρούσα τοπογραφικό γραφείο στην Αριδαία. 

Από το 1986 έως σήμερα εργάζομαι στη ΔΕΗ. 

Τα τελευταία χρόνια είμαι προϊστάμενος καταστημάτων πωλήσεων ΔΕΗ Α.Ε. Ν. Πέλλας. 

Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΔΕΗ Ν. Πέλλας, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας ΕΔΟΠ-ΔΕΗ Ν. Πέλλας. 

Από το 2014 έως σήμερα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας. 

Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Παπαντωνίου και έχω δύο γιους, τον Μάνο και τον Δημοσθένη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *