Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Αβραμίδου αποκλειστικά στο ialmopia.gr

Το ialmopia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου, Σοφία Αβραμίδου σε μια αποκλειστική συνέντευξη. 

Επιμέλεια: Τάσος Καλαϊτζής


- Κα Αβραμίδου τι σας ώθησε να διεκδικήσετε την εκλογή σας ως Δημοτική Σύμβουλος και τι σας ενέπνευσε ώστε να ενταχθείτε στην παράταξη του κ. Χατζηδημητρίου;


Η ενασχόληση με τα κοινά, πάντα με ενδιέφερε, καθώς πιστεύω ότι είναι χρέος του καθενός από εμάς να είναι ένας ενεργός πολίτης. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος, με την ελπίδα ότι θα πείσω τους συμπολίτες μου να με εμπιστευθούν και με την υπόσχεση ότι θα προσφέρω τις γνώσεις μου και το μεράκι μου για το καλό του τόπου που ζω και μεγαλώνουν τα παιδιά μου.

Η πρόταση του κ. Χατζηδημητρίου ήταν ιδιαίτερα τιμητική για μένα και η επιλογή μου αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ενημερωμένο και καταρτισμένο άνθρωπο με συγκεκριμένο σχέδιο για το δήμο. 


- Με βάση τις γνώσεις σας αλλά και το προσωπικό όραμα που έχετε για την περιοχή μας, ποιες θεωρείτε πως είναι οι παρεμβάσεις - τομές που θα πρέπει να γίνουν στην περιοχή μας για την επόμενη τετραετία;


Ζητήματα όπως η προώθηση της αγροτικής ανάπτυξης, η προβολή της εικόνας του δήμου μας μέσα από τον πολιτισμό, η βελτίωση και η συντήρηση σχολικών κτιρίων, δρόμων, πεζοδρομίων, χώρων αναψυχής, αθλητικών εγκαταστάσεων, η βιώσιμη διαχείριση του αρδευτικού νερού, η στήριξη των ανέργων, των νέων επιχειρηματιών και των ηλικιωμένων, η διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, η ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας αποτελούν κύριες προτεραιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης, τις οποίες οφείλουμε να σχεδιάσουμε και να δράσουμε είτε αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά και θεσμικά εργαλεία, είτε βελτιώνοντας το επιχειρηματικό περιβάλλον που ζούμε, είτε σχεδιάζοντας πολύμορφες δράσεις για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Όραμα μου είναι παίρνοντας ως πρότυπο το δήμο Τρικκαίων να δημιουργήσουμε ένα δήμο καινοτόμο με συντονισμένες υπηρεσίες που θα μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις. Έναν δήμο που δεν θα χρειάζεται να ξέρεις έναν δημοτικό σύμβουλο για να διορθώσεις κάτι, αλλά τα όποια ζητήματα να επιλύονται άμεσα και με διαφάνεια μέσω συστήματος ηλεκτρονικών παραπόνων. 


- Πως κρίνετε το έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής;


Η διοίκηση του κ. Μπίνου διήρκησε 5 χρόνια. Πρέπει να διορθώσουμε ότι δεν έγινε σωστά, να θέσουμε νέους στόχους και να αξιοποιήσουμε όσες παρεμβάσεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε για το παρελθόν και δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου η άσκηση αρνητικής κριτικής. Καλό θα ήταν όμως να κάνουν πρώτα τη δική τους αυτοκριτική, γιατί συνηθίζεται να κρίνουμε τους πάντες εκτός από τις δικές μας κινήσεις και πρακτικές. 


 - Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε προς τους αναγνώστες συμπολίτες μας; 


Ο Δήμος Αλμωπίας είναι ένας δήμος με αξιόλογο προσωπικό, ένας ευλογημένος τόπος με πολλές τουριστικές δυνατότητες, με σημαντική ιστορία και παράδοση. 

Ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ του κ. Σάκη Χατζηδημητρίου έχει προγραμματίσει ένα στρατηγικό σχέδιο λειτουργίας του δήμου, με επίκεντρο την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η εφαρμογή του προγράμματος μας βασίζεται στις αρχές της αριστοποίησης, της εφικτότητας, της συνέπειας, της ευελιξίας και του εφαρμόσιμου.

Εύχομαι να μου δώσετε τη δυνατότητα και τη στήριξη για να πετύχουμε τους στόχους μας και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. 



Ευχαριστούμε θερμά τη Σοφία Αβραμίδου για το χρόνο της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.


ialmopia.gr

15 comments:

  1. μπράβο σοφία μου καλή σου επιτιχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi kseroun tis dinatotites sou, fisika kai o sakis o opoios sou ekane thn prostasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALH EPITYXIA KAI KALH DYNAMH SOFAKI MOY GLYKO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενω με τον Σακη δεν μεμψιμοιρειτε καθολου εκει μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοφακι καλη επιτυχια και περαστικα... Καλη αναρρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι περαστικα? εγινε κατι σοβαρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΦΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ18 Μαΐου 2019 στις 7:34 μ.μ.

    Είχα ένα ατυχηματάκι, μια εξάρθρωση ώμου. Τραυματίας όχι πολέμου αλλά προεκλογικού αγώνα...Όλα καλά! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη επιτυχια κουκλιτσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΗΗΗ ΕΠΤΙΤΙΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετρημένη, λακωνική και με ήθος. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έναν δήμο που δεν θα χρειάζεται να ξέρεις έναν δημοτικό σύμβουλο για να διορθώσεις κάτι, αλλά τα όποια ζητήματα να επιλύονται άμεσα και με διαφάνεια μέσω συστήματος ηλεκτρονικών παραπόνων. Χαλάς την πιάτσα κοπελιά αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν εκλεγεί, θα έχουμε έναν λόγο να ελπίζουμε..Δεν έχω βρει πιο κατάλληλο υποψήφιο. Κυρία Αβραμίδου συγχαρητήρια για αυτά που είπατε.Ελπιζω και να τα εφαρμόσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *