Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ: Συνεχίζουν στον Μ. Αλ Γιαννιτσών οι Πέτσος - Σατραζάνης

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΤΡΑΖΑΝΗΣ

Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μετά από απουσία ετών τον Βασίλη Σατραζάνη στο ενεργό δυναμικό της ομάδας.

Ο Βασίλης μετά από την απουσία του λόγω σπουδών επιστρέφει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε, για να προσφέρει την βοήθειά του και να είναι αρωγός στην πολύ καλή προσπάθεια που κάνει την φετινή χρονιά το τμήμα basketball του «Μέγα».

Η οικογένεια του «Μ. Αλεξάνδρου» εύχεται στον Βασίλη να έχει πάντα υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΕΤΣΟΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η οικογένεια του «Μέγα» είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Θεόφιλο Πέτσο και την νέα αγωνιστική χρονιά στην ομάδα μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας νιώθει όχι μόνο χαρά αλλά και περηφάνια, αφού ο Θεόφιλος είναι δεκαέξι ετών και θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα αγωνιστεί στο ανδρικό τμήμα με αξιώσεις με τα χρώματα του «Μέγα».

Ο Θεόφιλος είναι από τα Γιαννιτσά και είναι αθλητής που προέρχεται και αυτός από τις ακαδημίες του «Μ. Αλεξάνδρου».

Το Δ.Σ. της ομάδας μας του εύχεται να είναι πάντα υγιής και να έχει με την ομάδα μας πολλές επιτυχίες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *