Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ιερά Πανήγυρις Αγίου Φωκά του Κηπουρού στο Άσπρο Σκύδρας

Με ευλάβεια και κατάνυξη τιμούμε και φέτος τη μνήμη του προστάτη μας και προστάτη όλων των αγροτών, του «φιλόξενου Αγίου» όπως αποκαλείται, Αγίου Μάρτυρος Φωκά του Κηπουρού ο οποίος γεννήθηκε και μαρτύρησε στη Σινώπη του Πόντου.

Ο Εφημέριος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Άσπρου Σκύδρας προσκαλούν τους ευσεβείς Χριστιανούς να τιμήσουν με την παρουσία τους την Ιερά Πανήγυρι και να προσκυνήσουν το σεπτό λείψανο του εορτάζοντος Αγίου.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

19:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

07:00 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας προεστός Ιερεύς θα ευλογήσει τα κόλλυβα του Αγίου καθώς και καλάθια με φρούτα και λαχανικά, τα οποία θα μοιραστούν ως ευλογία στους πιστούς.

19:00 μ.μ. Μικρά Παράκλησις προς Την Υπεραγία Θεοτόκο.

Κατά το εορταστικό διήμερο ο Ιερός Ναός Αγίου Φωκά του Κηπουρού θα παραμείνει ανοικτός έως αργά το βράδυ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *