Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες και τα αγωνιστικά Τμήματα των Ικάρων Γιαννιτσών

Με ενθουσιασμό και διάθεση ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες οι ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα των Ικάρων Γιαννιτσών.

Κάτω από αρχές αξίες και ήθη θα γίνει και φέτος η προσπάθεια για την άρτια εκγύμναση και εκπαίδευση των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου. Υπεύθυνος όλου αυτού του εγχειρήματος είναι ο Σπόντης Νικόλαος. Ο Σπόντης Νικόλαος είναι ο ιδρυτής των Ακαδημιών των Ικάρων Γιαννιτσών. Απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Μεταπτυχιακό στην προπονητική σε νεαρές ηλικίες. Επίσημο μέλος του ΣΕΠ καλαθοσφαίρισης. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο ΚΑΟΔ Δράμας, όπου έφτασε να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. Σαν προπονητής ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΚΑΟΔ και στην συνέχεια υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες του Ικάρου Σερρών. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως καθηγητής φυσικής αγωγής στο Αθλητικό Γυμνάσιο-Λύκειο Γιαννιτσών. Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Οκλαλιώτη Ανδρέα και ο Παναγιώτης Βουζίνας. 

Ο κ. Οκλαλιώτης είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών (Γυμναστής) με ειδικότητα μπάσκετ και μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. κάτοχος διπλώματος Α κατηγορίας. Διδάχθηκε θεωρία από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ευθύμιο Κιουμουρτζόγλου και πρακτική από τον coach Κο Καμαράκη Ευστάθιο όπου δίπλα του ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα ως βοηθός του στις προπονήσεις των ΙΚΑΡΩΝ Σερρών και του ΚΑΟΔ. Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία του coach Οκλαλιώτη Ανδρέα : 1. Άνοδος στην Α ΕΚΑΣΘ με τον ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, 2. Οδήγησε τον Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ με συνεχόμενες ανόδους στην Γ Εθνική, 3. Άνοδος με τον ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ από την Γ Εθνική στην Β Εθνική, 4.Έφθασε με το παιδικό τμήμα της Χαλκηδόνος στα τελικά της ΕΚΑΣΘ, 5. Πέρυσι με τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κατέκτησε το κύπελλο της ΕΚΑΣΚEM. Τέλος, ο Παναγιώτης Βουζίνας είναι ένας νέος φέρελπις προπονητής με σπουδαίο χαρακτήρα και αρκετές γνώσεις για το μπάσκετ και προσπαθεί συνεχώς να γίνεται καλύτερος και να βοηθά με όλες τους δυνάμεις τους παίχτες του. Τα γήπεδα που θα γίνονται οι προπονήσεις είναι δύο:

Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου (Μεγάλου Αλεξάνδρου)
2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών (Εγνατίας 97)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ:

Κορίτσια 2008, 2009, 2010 Σάββατο: 9:30-10:30
Κυριακή: 10:30-11:30
Αγόρια 2009,2010 Σάββατο: 10:30-11:30
Κυριακή: 9:30-10:30
Αγόρια 2011, 2012(Bambini) Σάββατο: 11:30-12:30
Κυριακή: 11:30-12:30

*Οι προπονήσεις για τα παραπάνω τμήματα πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών (Εγνατίας 97)

Πληροφορίες: 6974914053 (ΝΙΚΟΣ ΣΠΟΝΤΗΣ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *