Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Εκδήλωση του Δήμου Σκύδρας και του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σκύδρας για την ασφαλή οδήγηση δικύκλων

Λίγες ημέρες μετά το μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου και τη συμμετοχή του Δήμου Σκύδρας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, 16-22 Σεπτεμβρίου 2019, (European Mobility Week) συνεχίζονται τα έργα και οι δράσεις του Δήμου Σκύδρας που σχετίζονται με τη βιώσιμη κι ασφαλή μετακίνηση και κυκλοφορία ανθρώπων και την ορθολογική κι ασφαλή χρήση των μέσων μεταφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Σκύδρας συνδιοργανώνει με τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Σκύδρας εκδήλωση ενημέρωσης- ευαισθητοποίησης για την ασφαλή οδήγηση δικύκλων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 κι ώρα 7μ.μ. με εισηγητή τον Γιώργο Καραμέρη Μηχανολόγο Μηχανικό , Εκπαιδευτή Ασφαλούς Οδήγησης και μέλος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Να σημειωθεί ότι θα κληρωθούν κράνη και γάντια ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Προσκαλούνται όλες κι όλοι οι συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενος να τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους την εκδήλωση.

Είτε ως πεζοί είτε και κυρίως ως οδηγοί σεβόμαστε, τηρούμε τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και προστατεύουμε τις ζωές μας.

Όχι απερισκεψίες, όχι «ηρωισμούς» κι αγώνες ταχύτητας στους δρόμους, όχι «άλλο αίμα στην άσφαλτο».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *