Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Συμμετοχή 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS

Το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ KA2 με τίτλο «E-treasure: My Lovely Europe” μαζί με σχολεία από έξι ακόμη χώρες: Λετονία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ιταλία και Πολωνία. Το θέμα του προγράμματος εστιάζει στην ιστορία των χωρών και αναδεικνύει στοιχεία του πολιτισμού τους.

Κατά το χρονικό διάστημα 6 με 10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνάντηση στην πόλη Porto της Πορτογαλίας και από το σχολείο μας συμμετείχαν δύο καθηγήτριες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις των εκπαιδευτικών και συζήτηση για την πορεία του προγράμματος καθώς και την ολοκλήρωση του, ξενάγηση στο χώρο του σχολείου και επισκέψεις σε αξιοθέατα της περιοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *