Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

12οι Αλεβίζος και Γόγλης από την Έδεσσα στον 3ο Διεθνή Αγώνα "Aegean Sea Trophy"

Πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ “AEGEAN SEA TROPHY 3 » που οργάνωσε ο σύλλογος TRITON FISHING CLUB


υπό την αιγίδα της ΕΟΥΔΑ του Δήμου Κατερίνης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με συμμέτοχες από Γερμάνια ,Αγγλία ,Ολλανδία, Κύπρος Τουρκία, Ιταλία και από Ελλάδα . Ο αγώνας είναι ομαδικός., Οι αθλητές αγωνιστήκαν σε ζευγάρια.

Το κάθε ζεύγος αγωνιστικέ σε ψαρεύτρα μήκους 30 μέτρων με δύο καλάμια ανά αθλητή .Με συμμετοχή πάνω από 40 ομάδες οι εδεσσαίοι Αλεβιζος Βασίλης και Γογλης Βασίλης που συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά τερμάτισαν στην 12η θέση , ανάμεσα σε πολύ έμπειρους αθλητές της αλιείας .Στόχος τους την επόμενη χρονιά να είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα .Η φιλοξενία και η οργάνωση ήταν πολύ καλή .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *