Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Λειτουργία του Δημοτικού Βρεφικού Σταθμού Έδεσσας

Το ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας ανακοινώνει την λειτουργία του Δημοτικού Βρεφικού Σταθμού Έδεσσας.


Καλεί τους ενδιαφερόμενους γονείς που επιθυμούν την φιλοξενία του τέκνου τους στον Βρεφικό Σταθμό να υποβάλλουν την σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο γραφείο του τμήματος Προσχολικής Αγωγής & Παιδικής Φροντίδας (Δαρδανελίων 15) από 15-10-2019 μέχρι και την Δευτέρα 21-10-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να αντλήσουν τα απαραίτητα έγγραφα (δικαιολογητικά) από την ιστοσελίδα του Δήμου Έδεσσας dimosedessas.gov.gr και από τα γραφεία του τμήματος.

Πληροφορίες: κ. Κουτσιαρή Μαρία(τηλ.:2381021889)

Κατάθεση δικαιολογητικών μεταξύ 9:00 και 14:00

Παρακαλούνται οι γονείς να διαβάσουν τους όρους φιλοξενίας καθώς και την ενημέρωση για την πολιτική απορρήτου που εφαρμόζει το νομικό μας πρόσωπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *