Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Ξεκίνησε η Έκθεση για την Ευζωνική Στολή

​Ξεκίνησε η λειτουργία της πολύ ενδιαφέρουσας Έκθεση με τίτλο «Η Ευζωνική Στολή - Η Ιστορική Διαδρομή της μέσα από 40 έργα του Γ.Μυλωνά», που διοργανώνουν ο Δήμος Έδεσσας σε συνεργασία με το Στρατιωτικό Γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Η έκθεση ξεκίνησε σήμερα και θα παραμείνει στην οικία Τσάμη στο Βαρόσι μέχρι την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, ημέρα της Απελευθέρωσης της Έδεσσας. Οι ώρες λειτουργίας είναι: 

· 14 έως 17 Οκτωβρίου (Δευτέρα έως Πέμπτη: 09:00-14:00 & 18:00-21:00 και 

· 18 Οκτωβρίου (Παρασκευή): 09:00-14:00. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να ενημερωθούν από οπτικοακουστικό υλικό που βρίσκεται στο χώρο για την ιστορία της Προεδρικής Φρουράς και για τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται οι Ευζωνικές Στολές. 

Στο χώρο της Έκθεσης βρίσκονται τέσσερις Εύζωνες και δύο αξιωματικοί που μπορούν να δώσουν περαιτέρω διευκρινίσεις και πληροφορίες στους επισκέπτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *