Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΦΟ Αριδαίας: Η Άννα Ζουμή στο τμήμα του στίβου

Η προπονήτρια των επιτυχιών, Άννα Ζουμή, επανέρχεται στο προπονητικό δυναμικό του τμήματος στίβου του Φ.Ο.Αριδαίας και με τη συνεργασία με τους υπάρχοντες προπονητές Σαλαμάνη Κωνσταντίνο και Γαβρά Μαρία, δημιουργεί αυξημένες προσδοκίες για μεγαλύτερες διακρίσεις των αθλητών του τμήματος.

Η Άννα Ζουμή, στην προπονητική της διαδρομή ως προπονήτρια του ΦΟΑ, έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές που έχουν καταλάβει Πανελλήνιες νίκες και έχουν συμμετάσχει σε διεθνείς διοργανώσεις.
Οι αρμοδιότητες που της έχουν ανατεθεί είναι ο συντονισμός δράσεων και η παρακολούθηση του προπονητικού σχεδιασμού του τμήματος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *