Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Γυμνασίου Πολυκάρπης

Οι μαθητές, ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Πολυκαρπίου ευχαριστούν θερμά την κ. Βότσκου Μυροφόρα (διαιτολόγο-διατροφολόγο) για την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά της, καθώς την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ενημέρωσε τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας για θέματα διατροφής που προάγουν την καλή υγεία.

Επίσης, ευχαριστούν τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του φιλοπρόοδου πολιτιστικού συλλόγου Πολυκαρπίου για την ενημέρωση σχετικά με τα δρώμενα του Συλλόγου, καθώς και για την άριστη φιλοξενία.

Τέλος, ευχαριστούν την κ. Σίσκου Μαρία για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού στο σχολείο μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *