Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ευχαριστήριο 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Αριδαίας, στο οποίο ασκούνται οι μαθητές/τριες-σπουδαστές/τριες του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας, του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας & του Δημόσιου ΙΕΚ Αριδαίας,

Ευχαριστεί θερμά την:


UNISOFT A.E.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η/Υ

Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης


Για την ευγενική δωρεά του Λογισμικού προγράμματος «ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» χρήσιμου για την εργαστηριακή εκπαίδευση των μαθητών/τριων.

Τέτοιες ενέργειες προάγουν και ενισχύουν την δημόσια τεχνική & επαγγελματική εκπαίδευση της περιοχής μας, βελτιώνουν τις επαγγελματικές δεξιότητες/ικανότητες των εκπαιδευομένων & ενισχύουν τους δεσμούς των καινοτόμων επιχειρήσεων με την εκπαίδευση.

Η UNISOFT A.E και το παράρτημά της στην Θεσσαλονίκη, απέδειξε με την δωρεά της, ότι θέλει και μπορεί να στηρίζει τους μελλοντικούς επαγγελματίες στην διαχείριση των λογιστικών-εμπορικών εφαρμογών.

Την ευχαριστούμε και πάλι!


O Διευθυντής του 1ου Ε.Κ Αριδαίας


Στέλιος Ι. Όρλης

ΠΕ82-διπλ. Μηχ/γος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *