Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

"Οικογενειακή" συνάντηση του ΦΟΑ με πολλά συναισθήματα

Το Σάββατο 25/1/2020, πολλές από τις αθλήτριες της ομάδας γυναικών του ΦΟ Αριδαίας και ένας εκ των προπονητών αυτής, που κατέκτησαν δύο φορές το κύπελλο και ανέβηκαν στην Α’ κατηγορία την περίοδο 1987-88 και 1990-91 αντίστοιχα, βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας και συναντήθηκαν απολύτως φιλικά με τη σημερινή γυναικεία ομάδα μπάσκετ.

Η ομάδα που έφερε το γυναικείο μπάσκετ στην Αριδαία και γέμισε με αθλήτριες τα γήπεδα, έπαιξε έναν υπέροχο αγώνα με την τελευταία διάδοχό της, μέσα σε ένα πολύ χαρούμενο κλίμα που ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις και γέμισε με χαμόγελα μικρά και "μεγάλα" κορίτσια, τους προπονητές, τους θεατές και όλους εμάς από τη διοίκηση του ΦΟΑ. 

Η οικογένεια του ΦΟΑ νιώθει περήφανη που μπορεί να αναβιώνει σχέσεις και συναισθήματα, να δημιουργεί νέους δεσμούς και να ενισχύει την αθλητική ιστορία αυτού του τόπου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *