Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Έρχεται το 29ο καρναβάλι Κρύας Βρύσης




«Όλοι μαζί για τον δικό μας Καρναβάλι» 


Κρύα Βρύση, Κρύα Βρύση αυτή είναι η καρναβαλική σας λύση!!!

Παρουσία εβδομήντα και πλέον ατόμων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ακόμη μια συνάντηση για το 29ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 16:00. Η παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων δείχνει ότι ο θεσμός αποκτά και πάλι μία δυναμική που θ΄ αγγίξει τις παλιές καλές στιγμές του, μία φιλοδοξία άλλωστε που έχουν βάλει ως στόχο εξ’ αρχής οι άνθρωποί του. 

Με το σύνθημα «Όλοι μαζί για τον δικό μας Καρναβάλι» η προσπάθεια για μία πετυχημένη διοργάνωση είναι υπόθεση συλλογική και γι΄ αυτό ο καθένας έχει αναλάβει έναν τομέα στον οποίο μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ήδη έχει οριστεί σε εβδομαδιαία βάση η συνάντηση όλων των υπευθύνων για κάθε τομέα, όπως αυτός της κατασκευής των αρμάτων, προβολής του καρναβαλιού, δηλώσεων συμμετοχών κ.α..
Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα είναι οι guest stars του φετινού καρναβαλιού, που πραγματικά θα κάνουν αίσθηση στον χώρο των media. 

Μπροστάρισσα και φέτος θα είναι η νεολαία της πόλης, ενώ φυσικά μεγάλοι υποστηρικτές και επικεφαλής της διοργάνωσης για μία ακόμη χρονιά είναι ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.Π. η Κοινότητα Κρύας Βρύσης και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Καρναβάλι μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί μέσα από τα τηλέφωνα 2382350808 & 2382351217 

Η Κρύα Βρύση ξέρει να διασκεδάζει και καρναβαλικά! 

Μπορεί να λείψει κανείς από αυτό το μοναδικό καρναβαλικό ξεφάντωμα;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *