Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Συνεχείς δράσεις για τους αθλητές του ΑΣ Έδεσσας

Στις προαγωγικές εξετάσεις για την κατάκτηση της μαύρης ζώνης (1ο και 2ο Νταν) παραβρέθηκαν 13 αθλητές του α.σ. Έδεσσας το περασμένο Σάββατο 25 Ιανουαρίου. 

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό κέντρο Βασιλικών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταεκβοντό και της Ενωσης ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους όπως και στους προπονητές της ομάδας Αφοί Μπιροζη. 

Συγκεκριμένα για την κατάκτηση της μαύρης ζώνης 1ου νταν έδωσαν οι εξής:

Ελευθεριάδης Αβραάμ Άγγελος, Γώγος Νικόλαος, Σελίδης Γιώργος, Κάκιας Γιάννης Αϊναλιδης Κοσμάς, Τσελιος Πέτρος, Κυριακουλάκου Ελισάβετ, Στάθιαδη Ελένη ,Σταθιαδη Κωνσταντίνα, Καραβίτη Αντωνία , Νέστου Σταυρούλα 

και για το 2ο νταν έδωσαν ο Δαλκαρανης Δημήτρης και ο Χατζήιωαννίδης Γεώργιος.

Φιλική συνάντηση στα Ιωάννινα

Ενώ το 2020 ξεκίνησε με τους μικρούς αθλητές του α.σ. Έδεσσας να αγωνιζονται σε φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανεπιστημίου στα Ιωάννινα μεταξύ 22 Σωματείων από όλη την Ελλάδα και περίπου 500 αθλητές.
Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 14 μικρούς αθλητές και τη συνοδεία των προπονητών τους Μπιρόζη Πέτρο και Μπιρόζη Αναστασία.

ΠΑΡΙΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΜΠΙΡΟΖΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΤΣΙΚΙΡΔΕΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ
ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΑΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΟΤΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΩΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ
ΣΗΜΑΔΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΣΙΚΙΡΔΕΚΗ ΜΑΡΙΕΤΑ
ΧΑΤΖΗΜΠΑΜΠΙΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΩΣΤΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ
ΓΙΑΝΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΝΕΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ


Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν σε δύο αγώνες άνευ νικητή και έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *