Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Σεμινάριο για γονείς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΌΡΑΜΑ» Ν. Πέλλας, διοργανώνουν 20ωρο Σεμινάριο για Γονείς με τίτλο «Μαθαίνω να Επικοινωνώ με το Παιδί μου».

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενδυνάμωση των Γονέων και η καλύτερη σχέση με τα παιδιά τους και περιλαμβάνει διάφορα θέματα όπως: επικοινωνία, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, έκφραση και διαχείριση συναισθημάτων, όρια και κανόνες, μορφές κακοποίησης (επιθετικότητα στο σχολείο), ουσίες και εξάρτηση.

Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί σε 10 δίωρες Συναντήσεις.

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Η 1η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/01/2020 (ώρα 17:30) στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *