Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης Ειδικός Συνεργάτης στο Δήμο Αλμωπίας

Διαβάστε παρακάτω τη σχετική απόφαση που αναφέρει:
 

"Προσλαμβάνουμε τον κο Τσιμτσιρίδη Γεώργιο του Νικολάου , απόφοιτο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σαν Ειδικό Συνεργάτη στο Δήμο μας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007. Στον παραπάνω ανατίθεται η σχεδίαση, εισήγηση και μέριμνα για την εφαρμογή επιτελικών πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού και την παροχή δυνατοτήτων άθλησης στους κατοίκους. Η εισήγηση, σχεδίαση και διεξαγωγή κοινωνικών ερευνών για την εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών και ό,τι άλλο σχετικό του ανατεθεί.

Από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπ/σμού του Δήμου: 

στον ΚΑ 00.6031.0001 «Τακτικές αποδοχές ειδικών συμβούλων και συνεργατών» ποσού 16.371,15 € και για εργοδοτικές εισφορές στον ΚΑ 00.6053.0000 € «Εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλων ειδικών θέσεων» ποσού 8.542,64 €, για το οικονομικό έτος 2019.

Για τα επόμενα έτη θα προκληθεί δαπάνη στον ΚΑ 00.6031.0001 ποσού 76.092,00 € και για ασφαλιστικές εισφορές στον Κ.Α. 00.6053.0000 ποσού 26.649,00 €, για κάθε οικονομικό έτος.

Η παραπάνω δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από τα πάσης φύσεως τακτικά έσοδα του Δήμου.

Η απόφαση αυτή να υποβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης – Τμήμα Διοικητικού-Οικονομικού Π.Ε. Πέλλας , για έλεγχο και να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως."

1 comments:

  1. Ο μέχρι χθες αντιδήμαρχος του Μπίνου, ε ρε γλέντια. Από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *