Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μακεδονικός Έδεσσας - Ελπίδες Προμάχων 1-1

Μέτρια εμφάνιση για τον Μακεδονικό Έδεσσας και ισοπαλία απέναντι στην ουραγό ομάδα Ελπίδες Προμάχων με σκορ 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι βυσσινί ήταν νωθροί και βρέθηκαν να χάνουν με δυνατό μακρινό σουτ του Σέλκου στο 25'. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν με τον Χαραλάμπους στο 53' αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 65' ο Αρβανίτης δέχθηκε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, ανατράπηκε βίαια από τον τελευταίο αμυντικό, αλλά αντί να δοθεί φάουλ και κόκκινη κάρτα, η φάση σταμάτησε εσφαλμένα ως οφσάιντ. Στο 76' ο Κιουρτζίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή σουτ των φιλοξενούμενων. Στο 86' ο Μακρίδης μετά από κόρνερ του Ρέτζια έπιασε κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο Μακεδονικός κατάφερε τελικά να σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας με πέναλτι του Ρέτζια στο 90' το οποίο σωστά υποδείχθηκε για χέρι αμυντικού.

Αρνητικό στοιχείο για τον Μακεδονικό οι τραυματισμοί των Κιουρτζίδη Ν. και Παπαδόπουλου.

Μακεδονικός Έδεσσας (Ουζούνης): Παπαναστασίου, Σκούλης, Κιουρτζίδης Ν. (75' Μακρίδης), Γιαγιόγλου, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος (85' Ροδίντσης), Χαραλάμπους, Αρβανίτης, Ρέτζιας, Πέτκος (68' Σουλιώτης), Ασβεστόπουλος (52' Τότλης).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *