Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 2χρονου κοριτσιού στη Βέροια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός κοριτσιού δύο ετών, το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Βέροιας τα ξημερώματα της Κυριακής.


Διαβάστε αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας)

“Ημέρα Κυριακή 16/02/2020 περί τις 2:00 πμ διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, θήλυ 2 ετών, συνοδεία 2 ιατρών που εφάρμοζαν ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) από 25 λεπτά περίπου. Το παιδί προσήλθε απνοϊκό κυανωτικό χωρίς σημεία ζωής, διασωληνώθηκε άμεσα και συνεχίστηκε ΚΑΡΠΑ για άλλα 30 λεπτά χωρίς κανένα σημείο ανάνηψης. Σημειώθηκε ώρα θανάτου 02:42πμ. Δεν αναφέρεται ιστορικό πρόσφατης λοίμωξης. Τα αίτια του θανάτου Θα διαπιστωθούν από την ιατριδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε για τη Δευτέρα 17/2/2020 στη Θεσσαλονίκη”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *