Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Πέλλας τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Την 15-2-220 αντιπροσωπία της Ένωσης μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ Κων/νο, τον Γενικό Γραμματέα ΟΥΡΤΖΑΝΗ Θεόδωρο και το μέλος ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Βασίλειο συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης , η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα , τέθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τις Υπηρεσίες της Δ.Α.Πέλλας και γενικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας .

Ο Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Πέλλας (εγκληματικότητα, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, υπηρεσιακά οχήματα, άσκοπες μετακινήσεις δυνάμεων κλπ) σε συνδυασμό την γεωγραφική θέση της Π.Ε. Πέλλας και ανέφερε ότι θα γίνουν άμεσα ενέργειές για την επίλυση των προβλημάτων.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο -                                         -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *