Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Πρόσκληση ενδιαφέροντος ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ που αφορά υπηρεσίες σε πολίτες

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης του τμήματος «ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» θα δέχεται στις εγκαταστάσεις του από τη Δευτέρα 16/3/2020 και κάθε Δευτέρα πολίτες που επιθυμούν να λάβουν υπηρεσίες διαγνωστικού-συμβουλευτικού χαρακτήρα, αλλά και υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης των άκρων, από το τμήμα Ποδολογίας-Ονυχοπλαστικής.

Για τη λήψη της συγκεκριμένης υπηρεσίας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία του ΔΙΕΚ Αριδαίας (τηλ. Επικ. 23840-24928, 23840-28241) έτσι ώστε να καταχωρείται η ημέρα και ώρα επίσκεψης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας , ενώ διευκρινίζουμε ότι κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία, και ελπίζουμε ότι γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μέσα από την διαδικασία Πρακτικής Άσκησης ωφελούνται τόσο οι πολίτες όσο και οι σπουδαστές που αποκτούν υψηλές πιθανότητες απορρόφησης μετά την εξοικείωση και την εμπειρία που αποκτούν.Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Γεώργιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *