Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Απίστευτο: «Ουρές» στις εκκλησίες για τη Θεία Κοινωνία!

Δεν υπάρχει σωτηρία. Παρά τα μέτρα για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού, αρκετοί είναι οι πιστοί που συνεχίζουν να συρρέουν στις εκκλησίες για να μεταλάβουν.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Λίγες ώρες μετά τον τέταρτο θάνατο από κορωνοϊό στην χώρα μας, αρκετοί ήταν οι πιστοί που συνέρρευσαν κατά δεκάδες στις εκκλησίες για να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, αψηφώντας τα αυστηρά μέτρα πρόληψης που εφάρμοσε η κυβέρνηση για την διασπορά του ιού.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν στην ΕΡΤ αλλά και οι φωτογραφίες από εκκλησίες στη Λάρισα με τους πιστούς που κάνουν ουρά για να κοινωνήσουν είναι ενδεικτικές της άγνοιας κινδύνου που επικρατεί.




Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλείου:









Εικόνες από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου:







 
 
 
Πηγή: larissanet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *