Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ακούστε το νέο τραγούδι του Διογένη: Στράταν Θεού [ΒΙΝΤΕΟ]

Φίλοι μου, σας παρουσιάζω τη νέα μουσική μου δημιουργία με τίτλο "Στράταν Θεού" (Δρόμος του Θεού) . Ένα κομμάτι το οποίο ολοκληρώνει και σηματοδοτεί την κυκλοφορία του ΝΈΟΥ μου CD Single με γενικό τίτλο " 'Σ σην στράταν λιθαρόπον " (D Productions 2020) το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός λίγων ημερών και σε χειροπιαστή συλλεκτική έκδοση για όσους θελήσουν να το αποκτήσουν.

Εύχομαι να το αγαπήσετε και να το κάνετε και δικό σας όπως τα προηγούμενα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συντελεστές του τραγουδιού, αλλά και ολόκληρου του CD και φυσικά όλους εσάς που μου δείχνετε την αγάπη και τη στήριξή σας στην έως τώρα μουσική πορεία μου .

Αν σας αρέσει κάντε μια κοινοποίηση και εγγραφή στο κανάλι μου στο YOUTUBE.

Με εκτίμηση... Διογένης


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *