Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Υπενθύμιση και ενημέρωση από το Δήμο Σκύδρας μετά την επιβεβαίωση του 1ου κρούσματος κορωνοϊού στο Μαυροβούνι

Μετά την επιβεβαίωση του 1ου κρούσματος κορωνοϊού στο Μαυροβούνι του Δήμου Σκύδρας και του 5ου στην Π.Ε. Πέλλας, επισημαίνουμε και υπενθυμίζουμε στις συμπολίτισσες και στους συμπολίτες μας, για μια ακόμη φορά, την επείγουσα και διαρκή αναγκαιότητα της σχολαστικής και της πιστής τήρησης κι εφαρμογής όλων των μέτρων προφύλαξης και προστασίας που μας συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς για την αναχαίτιση της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού στο Δήμο, στο Νομό και στη χώρα μας.

Ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζει να λαμβάνει όλα τ΄αναγκαία κι απαιτούμενα μέτρα.

Ενημερώνουμε, ταυτόχρονα, ότι λόγω της απολύμανσης στο κτήριο του Δημαρχείου, το απόγευμα της Τετάρτης 1 Απριλίου 2020 δεν θα λειτουργεί για λίγες ώρες η τηλεφωνική γραμμή 2381351891του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» αλλά θα είναι διαθέσιμη η τηλεφωνική γραμμή 2381351999.

Τονίζουμε, επίσης, ότι για την εξυπηρέτησή των πολιτών πρέπει να προηγείται οπωσδήποτε τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Σκύδρας και μάλιστα για θέματα απολύτως απαραίτητα.

Ευχόμαστε στον συμπολίτη μας και σ΄ όσους έχουν προσβληθεί καλή ανάρρωση.

Μένουμε, λοιπόν, στο σπίτι, εφαρμόζουμε με σχολαστικότητα και προθυμία όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού ώστε να μείνουμε απρόσβλητοι και υγιείς.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *