Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Ο Μήντσης Νίκος για τον Καθορισμό αρδευτικής περιόδου έτους 2020, τομέων άρδευσης, αριθμού υδρονομέων ανά τομέα και διάρκεια απασχόλησης

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΘΕΜΑ


Σχετικά με το τρίτο θέμα της συνεδρίασης ΔΣ της 31/03/2020 «Καθορισμός αρδευτικής περιόδου έτους 2020, τομέων άρδευσης, αριθμού υδρονομέων ανά τομέα και διάρκεια απασχόλησης» η θέση της παράταξης μας έχει ως εξής :

Tο θέμα αυτό βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη της προηγούμενης συνεδρίασης και ως Δημοτικός Σύμβουλος πρότεινα την αναβολή του θέματος με την δέσμευση να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα «Κατάθεση προτάσεων για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της υπηρεσίας άρδευσης και τοποθέτηση πλαισίου λειτουργίας της υπηρεσίας ώστε να καταστεί βιώσιμη και να αποκτήσει αναπτυξιακό χαρακτήρα» στην οποία θα έπρεπε να κληθούν όλοι οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων για να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Αυτονόητο είναι πως σκοπός της πρότασης αυτής δεν ήταν να πληγεί η παράταξη του Δημάρχου . Σκοπός της πρότασης ήταν να προκληθεί μια συζήτηση κατά την οποία όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχοντας το βάρος της ευθύνης , θα έκαναν τις προτάσεις τους και θα καταλήγαμε σε ένα ορθό πλαίσιο λειτουργίας της υπηρεσίας άρδευσης ώστε και οι αγρότες μας να μπορούν να έχουν τις παροχές που πρέπει αλλά και ο Δήμος να εισπράττει τα χρήματα που πρέπει.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και καλούμαστε πάλι να ψηφίσουμε για ένα θέμα χωρίς να έχουμε βάλει το πλαίσιο της ορθής λειτουργίας της υπηρεσίας. Με επιφύλαξη δηλώνουμε πως παρέχουμε θετική ψήφο και οι έξι σύμβουλοι της παράταξης Αλμωπία Ψηλά ευελπιστώντας πως Δήμαρχος θα αξιολογήσει καλύτερα την πρόταση μας στο μέλλον και θα προκαλέσει αυτήν την συνεδρίαση .

Όλοι μας το καλό του Δήμου θέλουμε και η πολιτική μας ως παράταξη πάντοτε είχε τέτοιο πρόσημο.


ΜΗΝΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *